Ce este folia STRETCH si cat de utila e pentru ambalarea marfurilor pe palet

Folia stretch manuala este o folie extensibila, utilizata cu succes in domeniul industrial si alimentar, pentru impachetarea marfurilor pe palet, dar si pentru protectia bunurilor de uz general, avand costuri logistice mult mai mici fata de metodele complementare folosite.

Produsul este recomandat pentru protectia bunurilor in timpul livrarii sau stocarii, fiind o solutie ideala in conditii de umiditate, actiune mecanica sau pentru protectia impotriva particulelor de praf. Un avantaj al foliei este flexibilitatea acesteia, ceea ce o face simplu de utilizat, reducand astfel costurile din departamentele logistice, in care personalul alocat pregatirii marfurilor pentru expediere, consuma mult mai putin timp si resurse.

Folia stretch cu latime de 12,5 cm este un produs simplu, acesta poate fi utilizat foarte usor datorita dimensiunii reduse. Aceasta isi gaseste utilitatea in numeroase procese fiind usor de manevrat si stocat.

Folia stretch manuala 125mm este utilizata in mediul industrial, faciliteaza fixarea si protejarea marfurilor pe paleti, asigurand buna desfasurare a procesului de transport pana la destinatar, paletii capatand un plus de stabilitate.

Extrem de rezistenta la conditiile de mediu, folia stretch a ajuns un produs indispensabil pentru orice business, putand fi folosita si pentru protectia in timpul depozitarii, deoarece asigura o bariera pentru umezeala, praf, miros si gaze. Fiind o folie stretch transparenta, produsele depozitate au vizibilitate, putand fi identificate usor.

Lasă un răspuns