Ce este folia cu bule? Protectia obiectelor fragile

foto: pixabay.com/ro

Cum se foloseste folia cu bule si de ce este atat de bine cotata in lumea ambalajelor? Mai jos vom explica pas cu pas despre cum se folosește folia cu bule pentru ambalarea diferitelor produse.

In primul rand trebuie sa aveti o suprafata de lucru plana si curata.
Găsiți o suprafață cat mai curată și plată pentru a vă împacheta bunurile pentru expediere. Asigurați-vă că aveți spațiu suficient pentru marfa pe care doriți să o expediați și materialele de ambalare, deoarece o rola de folie cu bule poate fi voluminoasa.

De asemenea, este recomandat să vă asigurați că aveți suficient spațiu pentru a lipi, a plia și a fixa articolul fără a muta întotdeauna dintr-o parte in alta accesoriile suplimentare sau chiar produsele pe care doriti sa le ambalati.

Așezați folia cu bule astfel încât partea cu bule să fie orientată în sus.
Asigurați-vă că ați așezat folia cu bule astfel încât partea cu bule a filmului de plastic, să fie orientată în sus.

În acest fel, micile perne de aer își vor putea face treaba eficient și vor proteja bunurile dumneavoastră în timpul tranzitului. In cazul in care bulele de aer vor fi dispuse către exterior, ele nu vor avea efectul dorit, neputând amortiza socurile mecanice care vor apărea în timpul transportului. Asa ca, acordați atenție modului în care dispuneți folia cu bule pe produs, pentru a obține scopul propus-securizarea mărfurilor dvs.

Folositi un strat generos de folie cu bule.


Nu faceți greșeala de a incerca sa economisiti folie cu bule, folosind mai putina sau impachetand superficial bunurile care urmează a fi expediate. Nimeni nu isi doreste un client enervat ca atunci cand isi deschide coletul isi gaseste produsele deteriorate sau chiar distruse.

Este stiut faptul ca odata deteriorata relatia cu un client, este foarte greu sa restabilesti o legătură bună. Incidentele de acest gen pot afecta renumele companiei dvs. pe termen lung, deoarece vor atrage multe retururi si un renume negativ.

Închideți și sigilați cutia pentru transport.
După împachetarea mărfurilor, tot ce mai rămâne de făcut este să sigilați cutia de transport și aceasta este gata de transport!

Beneficii pentru utilizarea foliei cu bule pentru ambalare produselor:

Folia cu bule este un produs care poate fi refolosit in repetate randuri. De aceea, este indicat sa nu aruncați ambalajele din folie bule, deoarece le puteți folosi și pentru alte produse care trebuie sa fie expediate.

O folie cu bule este considerata deteriorata, când 80% din bulele de aer sunt distruse. Acest lucru face ca folia cu bule să fie o alegere ecologică, chiar daca este produsa din plastic. În plus, faptul că poate fi reutilizata face ca folia cu bule sa fie mult mai economica, scazand costurile atribuite materialelor de ambalare.

Folia cu bule este un produs foarte adaptabil. Acest tip de ambalaj poate fi folosit pentru a proteja și securiza bunuri de dimensiuni foarte mici, deoarece poate fi tăiata cu ușurință și adusa în orice formă dorita. La fel de potrivita este, insa, si pentru obiecte voluminoase. Dar, acest produs este utilizat si in alte domenii de activitate, cum ar fi agricultura sau construcțiile sau chiar pentru a etansa ferestrele.

Lasă un răspuns