
foto: pixabay.com/ro
Folia cu bule de plastic este un produs cu o popularitate inconfundabilă în toate sectoarele care caută protecție.
Învelișul cu bule se obține prin termosudarea a două folii subțiri de plastic, dintre care una este texturată cu bule care rețin aerul în interior, în timp ce cealaltă este plată.
Apoi, pentru a crea ambalajul cu bule, granulele de polietilenă sunt topite în două foi subțiri, dintre care una este rulată într-un tambur metalic cu găuri la suprafață, iar pe găuri se aplică aspirație, ceea ce face ca plasticul să se întindă spre interior pentru a forma bule de aer.
Ulterior, prima foaie este topită pe cea de-a doua, împiedicând aerul prins în interiorul bulelor să iasă și formând în final bulele de plastic.
Caracteristicile foliei cu bule
Folia cu bule de plastic este un produs cu o popularitate inconfundabilă în toate sectoarele care caută protecție, deoarece versatilitatea și caracteristicile sale unice permit întreprinderilor să apeleze la folia cu bule pentru că este:
- Durabilă.
- Transparentă.
- Ideală pentru produse fragile.
- Folia cu bule este foarte ușoară.
- Este foarte ușor de utilizat.
- Se poate refolosi.
Beneficiile ambalajului cu bule
Utilizarea foliei cu bule de polietilenă este o soluție salvatoare pentru multe întreprinderi de expediere și transport, datorită beneficiilor pe care le aduce:
- Datorită impermeabilității sale, folia cu bule de aer respinge apa și nu permite ca produsul să fie udat sau deteriorat.
- Învelișul cu bule este sinonim cu protecția, deoarece înfășoară complet bunurile și, cu bulele sale de aer, oferă rezistență la impact.
- Flexibilitatea foliei cu bule este foarte mare. Asta înseamnă că nu se poate rupe niciodată, adică poate fi deformată și manipulată, dar nu poate fi spartă.
- Proprietățile sale permit ca folia cu bule să fie reutilizabilă, reducând astfel impactul asupra mediului și economisind la achiziționarea de noi materiale.