6 avantaje ale folosirii foliei cu bule pentru ambalare

De când folia cu bule a fost inventată în 1960, a fost una dintre alegerile de top pentru expedierea materialelor în întreaga lume.

Acest material de ambalare ușor, durabil și versatil a fost folosit pentru prima dată pentru a livra computerele originale IBM produse în serie, iar istoria sa a devenit mai distinsă de atunci. (Și da, chiar și inventatorul său a spus că unul dintre primele lucruri pe care le-a făcut a fost să spargă bulele.)

De ce ar trebui să alegeți folie cu bule data viitoare când trebuie să expediați obiecte fragile? Beneficiile foliei cu bule sunt numeroase, dar iată șase dintre cele mai importante care continuă să facă din folie cu bule un favorit al expeditorilor de pretutindeni.

  1. Folia cu bule este un excelent izolator împotriva impactului

Folia cu bule este extrem de bună la funcția sa principală: păstrarea mărfurilor în siguranță în timpul transportului. Tranzitul de marfă, din păcate, include adesea o manipulare dură sau denivelări pe drum – astfel, expeditorii își protejează mărfurile cu folie cu bule.

Bulele sale de aer etanșate oferă o pernă flexibilă, dar durabilă, care formează o barieră surprinzător de robustă împotriva impactului. Când este dublat sau triplat în straturi și combinat cu o cutie de transport robustă din carton ondulat, poate proteja mărfurile chiar și de la impacturi severe.

  1. Folia cu bule este reutilizabilă

Când ați terminat cu folia cu bule, nu o aruncați! Folia cu bule poate fi aproape întotdeauna reutilizată, cu excepția cazului în care a fost deteriorată semnificativ. Atâta timp cât majoritatea bulelor sunt intacte, este bine să folosiți folia cu bule, din nou și din nou, pentru a vă proteja cele mai valoroase bunuri în tranzit. Acest lucru face ca ambalajul cu bule să fie o opțiune mult mai ecologică în comparație cu unele tipuri de ambalaje care sunt greu de reutilizat și nu se poate economisi.

  1. Folia cu bule este ușoară

Folia cu bule este printre cele mai ușoare materiale de ambalare pentru umplere. Structura sa este în mare parte aer, cu câteva straturi de plastic ultra-subtiri pentru durabilitate. Acest lucru face un material de ambalare foarte ușor, care se poate traduce prin economii la costurile de transport, mai ales dacă expediați vrac.

Mai puține ambalaje înseamnă costuri mai mici atunci când expediați în funcție de greutate, precum și costuri potențial mai mici cu combustibilul atunci când expediați cantități mari de mărfuri.

  1. Folia cu bule este rentabilă

Folia cu bule nu este doar reutilizabilă – este de fapt o afacere bună pentru început! Gasiti pe piata online o gramada de oferte cu acest material la preturi ieftine. Companiile care livrează multa marfa ar trebui să se uite și la pungile din folie cu bule – folie cu bule și o pungă, ambele într-un produs!

  1. Folia cu bule este versatila

Folia cu bule poate izola și proteja aproape orice tip de încărcătură mică. Poate fi tăiata cu ușurință cu foarfecele în aproape orice formă de care aveți nevoie, iar foile mari sunt suficient de maleabile pentru a înveli și proteja eficient multe tipuri de încărcătură cu forme ciudate. Iar aplicațiile sale în afara transportului sunt, de asemenea, largi. Unii oameni o folosesc chiar și pentru a-și izola geamurile vara. Cu puțină creativitate, posibilitățile sunt aproape nelimitate!

  1. Folia cu bule este un mare eliberator de stres

Nu am putut rezista și probabil că nici tu nu poți. La sfârșitul zilei, folia cu bule este pur și simplu distractivă, iar păstrarea unei bucati mici din ea întinsă în jurul biroului sau al depozitului poate oferi o ieșire excelentă pentru ameliorarea stresului pentru zilele frustrante pe care le avem cu toții uneori. În plus, și clienților le place.

În cei aproape 60 de ani de existență, folia cu bule și-a câștigat locul ca opțiune de preferat pentru cei care cumpără folii de transport. Este în continuare la fel de grozava pentru ambalajele de umplere a golurilor și pentru protecția împotriva impactului, așa cum a fost întotdeauna. Și pe măsură ce comerțul electronic a explodat în importanță, este, fără îndoială, un instrument și mai critic pentru păstrarea mărfurilor mai sigure ca niciodată.

Folia cu bule este o modalitate eficientă și rentabilă de a vă împacheta încărcătura, iar o rolă de folie cu bule este o investiție inteligentă care vă va menține pachetele în siguranță.

Lasă un răspuns